landart

Land Art buiten werken aan een sculptuur in het landschap. 

handen aan het werk met natuurlijke materialen

werken met natuurlijke materialen

eco artrecycle of 'upcycle' wat je anders weggooit tot een prachtige sculptuur of schaal.

 

Creatieve workshops

007_4.jpg

Beeldend werken is voor mij het fijnste wat er is. Om anderen een gelegenheid te bieden ook zelf creatief bezig te zijn geef ik workshops op maat, voor volwassenen en kinderen.

Of het nu om een familiefeestje gaat, een uitje van een stel vrienden, een kinderpartijtje of een middag teambuilding met collega's  - ik bedenk in overleg een programma dat afgestemd is op de groep. Ik verzorg activiteiten in een kunstzinnige omgeving óf op locatie, voor scholen, bedrijven en particulieren. 

Allerlei materialen

Werken met steen of klei, je creativiteit loslaten op natuurlijke materialen, onderzoeken wat je kunt doen met industrieel en schoon restafval - zo maar wat mogelijkheden om in ontspannen sfeer samen aan de gang te gaan. Om te schilderen, boetseren of collages te maken zijn er talloze mogelijkheden.

Enkele voorbeelden

  • Beeldhouwen in steen: een echt beeldje maken met (half)zachte steen (albast, speksteen)
  • Land Art: lekker buiten materialen verzamelen, tekenen, onderzoeken, om samen een sculptuur te maken
  • Kinderfeestje: een beeldje van speksteen maken, schilderen op doek, of samen een echt schilderij maken voor de jarige.
  • Inspiratiedagen: nieuwe ideeën en energie opdoen tussen de kunst of buiten op een bijzondere locatie, met tekenen, muziek, schilderen...
  • Eco Art: schoon restafval omtoveren tot leuke en handige gebruiksvoorwerpen

Kosten

Prijzen van een workshop zijn vanaf 17,50 euro per persoon, afhankelijk van duur, locatie, en aantal deelnemers. Voor een kinderfeestje is de prijs vanaf 10 euro per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers. Ook voor catering kan desgewenst gezorgd worden.

Wil je meer weten, bel of mail me even: 06 4026 9986 of  info@conniedegraaf.nl